SIKAKOIRA
Saksanpaimenkoiran ja kesäsian risteytys SIKAKOIRA

sikakoira

on pitkään ollut jalostuksen tavoite. Nyt se on saavutettu. Jalostusmateriaalin valinnassa on ollut päällimmäisenä mahdollisimman sikamainen koira ja koiramainen sika. Ensimmäisen sian toin mukanani palatessani rillumarei retkeltä, "routa ajoi porsaat kotiin".  Home oli possun kutsuma nimi, oikealta nimeltään Home again. Home oppi käskystä haukkumaan, tuli kutsusta luokse, istui ja meni maahan käskystä. Aina 50 kiloon asti Home oli koirien paras kaveri. Rotupuhtaus on sikakoiran jalostuksessa A&O.

Pesulla

Homen jälkeen kantaa ovat olleet vakiinnuttamassa kuulut: Vorssa, Teuvo ja Aura, Nimetön ja Peukalo, Bill ja Boris.

Teuvo

 Tässä Teuvo ja Aura suorittavat vaikean pari-paikalla olon.

Raiser

Sikakoiran jalostuksessa on erityisen suurta huomiota kiinnitettävä VIETTIOMINAISUUKSIIN.
Maatiais-, Yorkshire- ja Durog-sian ristetytys on panostuksemme vuonna 1998. Biotonus on tällä kirjavalla yksilöllä erinomainen, niimpä se saa kärsiä koko kesän. Nimekseen se sai RAISER.
Raiser ymmärtää saksaa - siansaksaa.

Sikari

Vanhempi tyttäreni toi sukuun Karin, he saivat Oskarin ja minä toin taloon Sikarin. Sikari on dalmatialaisen ja maatiaissian risteytys. Täplät säilyivät mutta muutoin sika oli dominoiva, aivan sian näköinen ja oloinen. Jouluna 1999 nähdään ovatko täplät syväpainettuja.
VierasHmm

Kuvassa salapoliisisiat Vieras ja Hmm suorittamassa salaista tehtäväänsä. Vuoden 2000 tavoite onnistui yli odotusten. Vieras ja Hmm ovat niin salapoliisisikaa, niin salapoliisisikaa etteivät edes kuvasta erotu. Arvailuja on esitetty miten jouluna käy!?!Piiitkän tauon jälkeen 2013tuli taloon sika.Sika sai nimekseen Goman. Seppo Gomanin nerokkaiden jalostusohjeiden kunniaksi.
. Goman vietti hyvin koiramaista elämää, asuen koirankopissa. Hän rakasti sitä. Gomanin leikkikaluina olivat ratapölkyt.